Érdemes gitár tanárhoz járnom vagy inkább hagyjam?
Ha nincs időd és türelmed napi 20-30 percet gyakorolni akkor nem érdemes ezt erőltetni.
Azt vedd hozzá, hogy ahhoz, hogy valami szokássá váljék, ahhoz 21 napon keresztül minden nap csinálnod kell. Tehát kb. 3 után tudnád megmondani, hogy akarod-e ezt csinálni vagy nem. Ennyi türelmet szavazhatsz a projektnek.
Amiket írtál a mentális állapotodról annak mondjuk pont jót tenne egy kis zenélés, de amúgy zongorával lehet, hogy jobban járnál. A gitár nem olyan könnyű hangszer, mint ahogyan az videóról tűnik. Keményen meg kell érte küzdeni.
A gitárnál nem olyan fontos a tanár, ha csak egy hobbi. De bevallom, nincs összehasonlítási alapom, sosem jártam tanárhoz. Csináltam minden nap, mert szerettem csinálni.
Metronómmal gyakorolni nagyon nehéz, de megéri. Szerintem nem gond, ha lassabban haladsz, mert éppen kevesebb az időd, a lényeg, hogy örömet okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!