Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor évül el a Corvinuson a...

Mikor évül el a Corvinuson a tandíj visszafizetési kötelezettségem?

Figyelt kérdés
Tavaly elkezdtema Corvinust, de még első félévben otthagytam, és mivel magánkézben van az egyetem ugye vissza kell fizetnem a félévet. Hivatalosan már decemberben ki voltam íratkozva, azt mondták majd jön az értesítés a fizetésről, de nem jött. Rájuk írtam többször is és mindig annyi volt a válasz hogy majd majd. A legutóbbi levelezés július közepén volt, amikor is azt írták hogy akkor intézik az összeset, és július végéig küldik. Na azóta se kaptam semmit. Gondolom jól ki van találva az elévülés is, de azért érdekelne hogy tudja-e valaki hogy ezt meddig tudják játszani.
2022. szept. 2. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elévülni, kifizettetik, attól ne tarts.
2022. szept. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!