Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan foglaljam be holnap a...

Hogyan foglaljam be holnap a helyet a suliba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Holnap suli és kéne egy jó hely mondjuk az,ahol tavaly ültem.2 oszlop van mindkét oszlopban 5 sor és minden sorban 4 szék.Tavaly nagyon jó helyre ültem haverok mellé ráadásul mögöttem is a barátaim ültek.Megbeszéltük,hogy idén is így fogunk ülni,de félek hogy mások(elsősorban a lányok)befoglalják a helyet,és nem tudok oda ülni ahova szeretnék és így nem tudunk majd hülyülni az órákon a haverokkal...Tavaly pl virslivel dobáltuk egymást,meg kolbászt szárítottunk a harmadik emeleti ablakból,nagyon jó volt!Remélem idén is így fogunk ülni.Esetleg tippek,hogy hogyan szerezhetnénk meg ugyanezeket a helyeket?
2022. aug. 31. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj be korán, ez az egyetlen megoldás. De amúgy nálunk az osztályban alap volt, hogy kinek hol van a helye. Szóval olyan nem nagyon volt, hogy új tanév, és akkor mindenki máshova ül. Nem. Nálunk alap volt az, hogy mindenki a régi helyére ül, oda ahova előző évben.
2022. aug. 31. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Bárcsak nálunk is így lenne.De nem itt majdnem ölni kell egy-egy helyért
2022. aug. 31. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj be korán.
2022. aug. 31. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiába megyek be korán.8kor kezdődik az évnyitó,ami lent lesz az udvaron és együtt megyünk majd fel a terembe
2022. aug. 31. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor meny az osztályod "elején" (lehetőleg a barátaiddal együtt így te/ti érsz/értek be először az osztályterembe és először ülhettek le oda ahova akartok
2022. aug. 31. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, felnőttképzésben felnőttként ugyanígy szeretem a helyem én is XD

Menj időben, a terembe legyél az első vagy legalábbis az elsők között

2022. aug. 31. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Meglett!
2022. szept. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!