Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány tárgyat lehet elfogadtatn...

Hány tárgyat lehet elfogadtatni egy félévben?

Figyelt kérdés

Foksz képzésre jelentkeztem, és mivel egyet elvégeztem már, így az első félévemben csak olyan óráim lesznek amik már voltak. Ilyenkor mit lehet csinálni?

Van valami szabály hogy hány tárgyat lehet elfogadtatni?

2022. aug. 29. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
beszélj a tanulmányi osztállyal
2022. aug. 29. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
A kerditátvitelnek nincsen felső limitje. Akárhány tárgyat elfogadtathatsz. Nekem volt olyan csoporttársam, hogy az összes teljesítendő kredit több, mint fele el volt fogadva neki egy másik, elvégzett képzés alapján. Esetedben vagy az a megoldás, hogy passziváltatod magad erre a félévre, vagy az, hogy másodéves tárgyakat veszel fel.
2022. aug. 29. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit nem szégyellsz.
2022. aug. 29. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:

FOSZK után mentem alapszakra. Mindenre beadtam a kérvényt. Második félévben is adtam be kérvényt, mert hallottam hogy az xy szabadon választhatóra is belehet.

Egyedül azzal a tárgyakkal kellett várnom, ami alapszakon szakoszodás után lehet választani. FOSZKON úgy tudom nincs szakoszodás, szóval szerintem mindenre add be amire szeretnéd.

2022. aug. 30. 02:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Tehát, ha passziváltatom ezt a félévet vagy a következő félév tárgyait veszem fel, akkor 2 év helyett 1,5 lesz a képzés ideje?? Nem teljesen értem

Holnap felhívom a TO-t, de azért köszönöm a segítséget

2022. aug. 30. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Természetesen el lehet végezni 1,5 év, vagy akár egy év alatt is egy két éves képzést. Ennek semmi akadálya, ha az el nem fogadott tárgyak egymásra épülése ezt lehetővé teszi.
2022. aug. 30. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is így voltam.

Pénzügy számvitel foszk után kereskedelem marketing foszk

első félévben 1, másodikban 2 tárgyam volt

csak figyelj a minimum kredit mennyiségre, hogy ne tegyenek át fizetősre

amúgy kredit átviteli kérelmet kell leadni

2022. aug. 30. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!