Megtehetem, hogy nem megyek el a gólyatáborba, miután elfogadták a jelentkezésemet és be is lett fizetve?
Származna belőle károm, hogy ilyenkor visszamondom? Rájöttem, hogy akármennyire is akarom magam kizökkenteni a komfortzónámból, nem ez a módja ennek.
Egyedül csak azért akartam elmenni, hogy legyenek ismerőseim még nagyon az elején, de úgy érzem, hogy nem tudnám magamra erőltetni a mindennapi bulizást és ivászatot. Soha nem voltam buliba és tekintettel arra, hogy a családomon kívül egy olyan ember sincsen, akivel napi/heti szinten beszélgetnék/találkoznék, egy normális beszélgetést nem tudok fenntartani senkivel. Meg hát hányan mondják, hogy nem csak ott lehet ismerősöket szerezni.. remélem én is ilyen szerencsés leszek.
Csak a szüleim buzdítása miatt jelentkeztem, de úgy érzem hasznosabban tudnám eltölteni az időt azzal, ha felkeresnék egy pszichiátert, akivel megtudnám beszélni, hogy miért szorongok még mindig azon, ha egy vadidegen emberrel kell szóba állnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!