Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pécsre jelentkeztem egyetemre...

Pécsre jelentkeztem egyetemre Szeged helyett, hogyan és mikor tudnám megváltoztatni a jelentkezésemet?

Figyelt kérdés
Ugyanaz a szak lenne. A döntésem okai között szerepel jó munkalehetőség és párkapcsolat is. Előre is köszönöm a segítséget.

2021. júl. 14. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írtad be Szegedet, akkor már sehogy. Szerintem már sorrendet se tudsz változtatni, túl késő van.
2021. júl. 14. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Július 8 ig lehetett sorrendet módosítani, mostmár nincs rá lehetőséged.
2021. júl. 14. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Jól írták a többiek,már sorrendet sem lehet módosítani,ha esetleg jelölted Szegedet is.

Ha felvesznek és nem mész el beiratkozni,akkor jövőre újra megpróbálhatod. (vagy ha indítanak esetleg keresztfélévben,akkor télen)

Vagy ha nem vesznek fel Pécsre,akkor figyeld a pótfelvételit,hátha hirdetnek olyan szakot Szegeden és tudsz jelentkezni.

2021. júl. 14. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pótfelvételin még van lehetőséged (feltéve, hogy Szegeden maradnak helyek és meghirdetik a szakot), ha most sehová nem vesznek fel.

Esetleg beiratkozhatsz Pécsre, majd 1 év után átjelentkezel Szegedre, de ez az átjelentkezés soha nem 100%-ig biztos.

Maradt a keresztfélév ( ha indítják úgy a szakot) vagy a jövő év szeptember.

2021. júl. 14. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
#4: Ha felveszik Pécsre, akkor aa pótfelvételire nem jelentkezhet.
2021. júl. 14. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
#5 nem is írtam, hogy jelentkezhet ha felveszik: "ha most sehová nem vesznek fel."
2021. júl. 14. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:
434 pontom lett. Jogászatra jelentkeztem, szerintem fel fognak venni Pécsre.
2021. júl. 14. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Annyival oda szerintem is felvesznek. Ne iratkozz be és akkor jövőre tudsz újra felvételizni,addig meg tudsz dolgozni ott,amit írtál.
2021. júl. 14. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!