Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hevesi Kriszta előadásaira...

Hevesi Kriszta előadásaira mennyire lehet ‘beszökni’ az ELTE-n?

Figyelt kérdés

Nem pszichó szakos vagyok, de érdekelnek az órái és jó lenne tudni lehet-e lehetőségem becsusszanni valamelyik előadására.

Köszi

2022. aug. 27. 05:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi előadások nyilvánosak, ez jogszabályban rögzítve van. Bárki bármikor bemehet.
2022. aug. 27. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nézni, hogy az adott kurzus előadás vagy gyakorlat-e. Ha előadás, akkor arra be tudsz ülni. A gyakorlatra nem valószínű.
2022. aug. 27. 06:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexuálpszichológiáról van szó, és szokás szerint az Izabella utcai épületben van tartva, akkor ott beléptető rendszer van, kártyával lehet csak bemenni. Ráadásul mindig kicsi a terem az óra létszámához képest, és szó szerint a folyosón szoktak ülni az emberek. Ha így nézzük, senki nem venne észre 200 másik ember között, csak el is kell jutni idáig. Egyébként a szexuálpszichológia kurzusokat bármelyik karról fel lehet venni, szabadkredites órák (VKN kóddal), amikor én jártam, voltak pl. az infó karról is. Ha nem férsz be, próbálkozz következő félévben, szerintem megéri, ha még kreditet is kapsz érte.
2022. aug. 27. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha iden akarod a szex pszichot. Nos… eselytelen mar elozetes felvetelnel is 2x annyian vannak mint kellene
2022. aug. 28. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!