Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mennyire toleránsak esti képzésen az oktatók?
14-kor kezdődik majd az oktatás, heti egy napot jelent, de egy fixen 16ig tartó állásra jelentkeznék, mert témába is vágna, arra viszont nincs lehetőség,hogy hamarabb elengedjenek munkából. Szerintetek ez így lehetséges lenne ennyi késéssel, vagy engedjem el ezt munkát?
Ismerős jart így. Neki nem néztek el, de neki muszáj volt a munkát választania
2022. aug. 25. 18:45
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem feltétlenül kell ezt az állást választanom, csak voltam interjún, és nagyon szimpatikus volt az egész, és ők is megkedveltek engem, de hát ki tudja, hogy egyáltalán felvennének-e. A szüleim egyelőre támogatnak anyagilag, de tudom, hogy egyre nehezebb nekik, ezért mindenképpen munkát kell keresnem,de hát azért nem olyan SOS a dolog :)
2022. aug. 25. 18:50
3/8 anonim válasza:
Nem szokták tolerálni a késést, se a sok hiányzást.
2022. aug. 25. 19:08
4/8 anonim válasza:
Én fix 6 órás állást keresnék.
2022. aug. 25. 19:41
5/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen munka (gyári, fizikai, szellemi..), de vannak azért különbségek. Ha jól teljesítesz próbaidő alatt, miért ne lehetne a főnökkel egyezkedni, hogy a többi napokon meg ledolgozod a kieső időt... Csak előtte le kell valamit tenni az asztalra, nem egyből interjún előállni a követelésekkel. Ha már fél éve ott dolgoznál, nyilván egész más lenne a helyzet.
Esti képzés is szerintem képzésfüggő, hogy mit engednek meg és mit nem. Van ahol csak az a cél, hogy fizesd be a tandíjat, aztán az, hogy mennyi hiányzást néznek el, ez megint oktató függő.
2022. aug. 25. 21:25
6/8 anonim válasza:
Én is jártam késéssel estire. Nem érdekelt senkit. Mindenki úgy járt, ahogy akart. Családos, dolgozó emberek voltak, nem dedósok, nyilván senki nem vergődött velünk.
2022. aug. 26. 14:24
7/8 anonim válasza:
Én vettem ki mindig aznapra szabit, de sokat hiányoztam azért. De meglett az óraszámom.
2022. aug. 28. 22:37
8/8 anonim válasza:
Ez szerintem iskolafüggő. Én ‘jártam’ így tanfolyamra, talán 2x ha eljutottam, mivel késő estig dolgoztam, de az iskola megértő volt és ettől még levizsgáztam sikeresen. Sőt mivel egy vizsgára sem tudtam elmenni, megoldották azt is, hogy későbbi időpontban egy másik városban vizsgázhassak. Egy másik tanfolyamon szintén segítőkészek voltak, szintén nem tudtam órára járni és elküldték a tananyagot is. Egyetemre is jártam így levelezőre, ott 1-2 alkalommal tudtam csak menni félévente gyakorlati órákra, ehhez szabadságot kellett kivennem, a tanárok ott is megértőek voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!