Hogyan tovább, mibe fektessem az időt, energiát?
Figyelt kérdés
Ott szeretném hagyni az egyetemet, nem tetszik, és nem is megy jól, programtervezői képzés. Arra gondoltam, hogy dolgozni kezdek, majd valamilyen képzésbe fektetem a pénzem. Szívesen lennék személyi edző, informatikából érdekel a webfejlesztés, de egyetemen sajnos édes keveset oktattak belőle, akár autós oktató is szívesen lennék. Ezen kívül még nem tudom mibe lenne érdemes időt és energiát fektetni. Szerintetek merre induljak, ha sikeres szeretnék lenni?2021. okt. 18. 08:05
1/1 anonim válasza:
Én sose értettem, hogy a piac hogyan tud eltartani ennyi személyi edzőt ráadásul ilyen 5.000 forintos órabérért... + most ők kerültek először utcára szóval ha jól megy fizetnek, ha nem akkor nem. Elég bizonytalan az egész. Emellé mivel boldog boldogtalan megkapja a titulust, így kb azok tudnak érvényesülni akiknek nevük van a szakmában értsd versenyeredmények.
Abba ölj energiát ami érdekel. Nincs univerzális megoldás, különben mindenki az lenne. Én a fent említett okok miatt nem lennék személyi edző, de neked még ez is bejöhet.
Sikeres ember 0. lépés pedig a döntéshozás és hogy vállalod a következményeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!