Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Esélyes, hogy lesz online...

Esélyes, hogy lesz online átállás az ősszel, tél derekán?

Figyelt kérdés

2022. aug. 23. 05:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
:D Ha elmondod 100x, akkor is írt ilyet ez az iskola. A többi írt, vagy nem írt, azt nem tudom.
2022. aug. 26. 08:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Az iskola írt,az igen gratulálok akkor hogy az iskola magának írja a leveleket😂🤭 na be fejeztem mert ostobakkal nem tárgyalók majd pár hónap múlva gyere ide vissza ehhez a kérdéshez e smeglassuk kinek lett igaza, szia!
2022. aug. 26. 09:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Az írásod tele van hibával, de lehet csak azért, mert külföldi vagy.

Nos, itt Magyarországon szoktuk így mondani, hogy "az iskola írt", mivel a szülő nem tudhatja, hogy konkrétan az igazgató, a helyettese, vagy épp a titkár írt. Ezért köznyelvben, amit írtam érthető és elfogadott.

Egy másik iskola arról írt, hogy ha minden gyerek szülője bedob 100 ezret a közösbe, akkor tudnak nyitva maradni.

A kormány ezzel szemben állít valamit, de arról egyetlen intézményvezetőt sem értesített eddig, hogy valóban vállalják a többlet költséget.

2022. aug. 26. 16:15
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
2 órája Március képviselőúr aki az oktatásért felel a parlamentben be jelentette hogy nem lesz online oktatás a fűtés miatt. Ezzel pedig be fejeztem mert ezekar mész tények.
2022. aug. 26. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:
35%

Na itt vagyok kedvesem!

Október 2.-a van és nincs online oktatás, sőt ezerszer elmondta maga a miniszterelnök is a parlamentben, hogy nem lesz!

Na kinek lett igaza kicsim?

2022. okt. 2. 15:05
 16/19 anonim ***** válasza:
38%
Igazad van, már csak a maradék 7 hónapot kell nyitva tartani.
2022. okt. 2. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Nos kedvesem újra itt vagyok. December elseje van és nem volt online oktatás és nem is lesz! Látod drágám tetted magad, hogy te okosabb vagy mint egy igazgató mégis csúnyán beégtél
2022. dec. 1. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Nos kedvesem! Január 15.-e van. Nincs online oktatás, nem is volt online oktatás és nem is lesz o line oktatás. Csúnyán beégtél. Puszi.
2023. jan. 15. 18:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Nos kedvesem március 12.e van és nincs online oktatás🤣 hát csúcsán beégtél erre megérte okoskodnod🤣🤣🤣🤣🤣
2023. márc. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!