Tényleg jobban teljesít az a gyerek az iskolában, amelyik nem tanulja végig nyári szünetet?
Figyelt kérdés
A múltkor beszélgettem tanár barátommal, aki azt mondta, hogy az a gyerek sokkal jobban teljesít és jobban tud koncentrálni, amelyik nem tanulja végig a szünetet? Ez tényleg így van? Azt hittem, hogy azok a diákok sokkal felkészültebbek.2022. aug. 20. 07:31
1/9 anonim válasza:
Egyértelmüen igen, mert van ideje regenerálódni az idegrendszerének.
Te szeretnéd, ha a szabadságod alatt ugyanúgy kellene a munkádat végezni, hogy nem ess ki belöle?
2/9 anonim válasza:
Aki nincs kiégve és kizsigerelve, az hosszú távon jobban bírja, nincs ebben semmi meglepő. Egy adott távot sem az fog neked lefutni a leggyorsabban, aki közvetlenül előtte futotta le és még liheg, hanem aki rápihent arra, hogy újra teljesítsen.
3/9 A kérdező kommentje:
Pedig amúgy azt gondolnám, hogy akik benne vannak a tanulásban, azoknak aktívabb a tudásuk, mint azoknak, akik 10 héten keresztül nem csinálnak semmit. Tudom, néha túl sztereotipikus vagyok.
2022. aug. 20. 09:34
4/9 anonim válasza:
Én anno nagyon jól teljesítettem pedig én a tanévet sem tanultam végig.
Ja, hogy én egy géniusz vagyok...
Hehe...hát igen...azért ez már más...hehe...nem mindenkinek adatik meg.
5/9 anonim válasza:
De baszki, pár hónap kihagyással még az ember ugyanúgy rohadtul benne van a tanulásban. :D Nem évtizedekről beszélünk, ott elhiszem, hogy nincs meg az a rutin már, ha addig nem foglalkozott vele valaki.
6/9 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű szerintem. Aki az egész nyarat végig kell tanulnia a pótvizsgára, az ugye előtte sem teljesített jól.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez baromság, amit az ember két hideg sör után szokott mondani, amikor nagyzolni akar kicsit. 🍻
Az okos gyerek jól teljesít az iskolában, a közepes közepesen, a buta pedig rosszul, attól függetlenül, hogy ki mit csinált nyáron.
8/9 anonim válasza:
Minden sportember tudja, hogy az edzés legfontosabb része a regenerációs idő. Miért lenne ez más a szinapszisképzéssel?
9/9 anonim válasza:
Hát én 12 évig színötös voltam, és soha egy percet sem foglalkoztam sulis dolgokkal nyári szünetben, csak nyelvet tanultam önszorgalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!