Y diákról vélemény, tapasztalatokat?
Én hosszabb ideig dolgoztam általuk több munkahelyen. Korábban kint a pokolban, Hűvösvölgyben volt az irodájuk, oda kellett mindig kijárkálni ha munkát vállaltam, szerencsére ma már egy XIII. kerületi irodaházban vannak a Nyugati mellett. Alapvetően nem volt velük gond, de ami szerintem nagyon zavaró, hogy a fizetéseim mindig hónap közepén, 15.-én délelőtt érkeztek meg. Jó, kb. mindegyik iskolaszövetkezet kitolja 10.-ig a kifizetést, de itt még 5 nappal később fizetnek ki. Ja és ha 15.-e hétvégére esett sem előtte, hanem utána fizettek ki. Én egy Mekiben dolgozom diákként most már 3 éve és kezdetben általuk mentem, amíg kb. 1 éve 15.-én, egy pénteki nap késő délutánján hívom őket mert semmilyen utalás nem érkezett, ők erre azt mondták, hogy "elvesztek a jelenlétik"... :D Ezt nem tudom hogy hozták össze mert alapból a Mekiben blokkolások alapján rögzítik a munkaórákat plusz tudom jól, hogy a Meki minden hónap elsején elküldi a blokkolásokat az Iskolaszövetkezeteknek. Valamint azt sem értettem, hogy miért az utolsó pillanatban derült ez ki, de nagyon kellemetlen volt. 19.-én este kaptam fizut. Az volt az utolsó ledolgozott hónapom náluk, azóta az euDiákok által dolgozom a Mekiben és szerintem ők sokkal jobbak.
Nekem nincs túl jó véleményem róluk, valóban, az ügyintézés is lassú volt, meg a kifizetések is. Én soha többet nem szeretnék általuk dolgozni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!