Szerintetek az idei BME VIK pontcsökkenés a kollégiumi tanulmányi bejutási alapon is változtat majd? (Schönherz)
annyira ne izgulj, mert ha nem is vesznek fel első körben, várólistáról októberben legkésőbb bekerülsz valószínűleg
máshogy van a jelentkezés az első és felsőbbéveseknél, felsősöknél hamarabb kiderül, hogy kit vettek fel, akit nem, az megy a várólistára, és majd onnan fogják a helyeket is feltölteni, ha esetleg marad üres ágy, de ott nem fog számítani, hogy ki elsős meg felsős, csak hogy hanyadik vagy a listán
Lányként hamar be fogsz jutni, ha nem vagy túl messze a ponthatártól, mert csak azonos neműeket raknak egy szobába. Felsőbbévessel nem valószínű, hogy raknak, mert őket teljesen külön kezelik, a gólyáknak adnak ki 5 szintet, és oda jutsz be.
November legelső hetében viszont biztosan bekerülsz, de akkor se raknak össze a felsőbbévessekkel.
Nálunk tavaly ugyanígy 435 volt a ponthatár, és volt egy csaj akinek 421 pontja volt asszem és még augusztusban jött a levél, hogy bekerült, mivel lányból kevesebb van. Én fiúként 416 ponttal kerültem be a maradék gólyával várólistáról október végén, és november elején költözhettem.
Úgyhogy ne izgulj, ahogy az előző válaszoló is írta, mert várólistáról most is és a későbbi félévekben is simán bejuthatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!