Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi jegyzet, kidolgozott...

Egyetemi jegyzet, kidolgozott tételek eladása?

Figyelt kérdés
Ti mennyiért adnátok ilyeneket?

2022. aug. 1. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyiért tudod eladni, amennyiért megveszik. Én pl semmi pénzért nem vennék.
2022. aug. 1. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyesmit mindenki vagy ingyen osztott meg digitálisan, vagy sehogy. Fizikai formátumban is csak annyit kérnék érte, amennyibe a nyomtatás és a spirálozás került. Meggazdagodni senki nem szokott ilyesmiből manapság, inkább csak azért adja el hogy ne közvetlenül a kukában landoljon.
2022. aug. 1. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokás már ilyeneket eladni. Inkább a cserebere a jellemző. Vagy tényleg nagyon minimális összegért, de szerintem már senki nem ad ki ilyenre pénzt, inkább kinyomtatja magának, letölti a diasort.
2022. aug. 1. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:

500-1000ft-t azért csak kérhetek érte. Már érdeklődők vannak egyébként, gólyáknak adnám el. Ezek saját órai jegyzetek kiegészítve, ábrákkal stb.

Na meg 90 tétel van az egyik tárgyból az fullosan kidolgozva annak is szerintem van értéke.

Én sem vennék egyébként semmi pénzért, de ha ők igen akkor egy kis pénzel megdobhatják a szegény vén egyetemistát :D

2022. aug. 2. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az volt a megszokott, hogy amikor a használt tankönyvek adásvétele zajlott, rendszeresen hozzácsapta az eladó a kidolgozott tételeit, de ez a vételárat jellemzően egyáltalán nem befolyásolta.
2022. aug. 2. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom aktualis e még, én nem rég találtam egy oldalra ami direkt erre van es magyar nyelvu (sok kulfoldibvan ezert mondom) whyz a neve es szerintem tok jo, egy probat meger. Foleg mert igy tobbszor is eladhatod ugyanazt ugyanannyi energia belefektetessel
máj. 28. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!