Farmakológia (gyógyszerhatástan) szkriptum/ kidolgozott jegyzet gyógyszerészek számára?
Sziasztok!
Gyógyszerészetet tanulok, idegen nyelven. A farmakológia nagyon fontos, komplex tantárgy, amit a lehető legjobban érteni kell, ezért a tudásomat szeretném a lehető legpontosabban megalapozni, szeretném az anyanyelvemen is elsajátítani a fogalmakat, illetve az összefüggéseket megérteni.
Valaki nem tudna nekem emailen átküldeni egy farmakológia szkriptumot? Bármilyen egyetemről való jó, ami gyógyszerészek számára lett írva.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem találok egy lelkes hallgatót aki szeretne segíteni egy jövendőbeli kollégáján :)
Szia! Bocsi a késésért, az első vagyok. (Asszem az egyetlen is :D )
Szóval medicina kiadó “farmakológia és klinikai farmalkológia alapjai” egyetemi tankönyv a neve
főszerkesztők: Gyires Klára; Fürst Zsuzsanna; Ferdinandy Péter
1000 + oldalas vaskos a kicsike
20 ezer környékén van, és pl. a Klinikáknál a kiadó boltjában van. Nem tudom, hogy ezt te be tudod szerezni fizikailag?
Kedves hozzászóló (igen, te vagy az első és egyben az egyetlen is! :D)
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat, utánnanéztem amit említettél. A főszerkesztők alapján szerintem ugyan az a könyv lesz, amit én is olvasgatok a neten / régebbi kiadás (amit említettem, hogy elég kényelmetlen, mert darabokban van)
Jegyzetet / vagy bármilyen egyetemi szkriptumot egyenlőre nem találtam, ez meg mivel megvan így darabosan online egyenlőre nem fogom megvenni. Mindenesetre köszönöm a tanácsot, legalább tudom, hogy ez minőségi könyv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!