Napi hány óràt kellene emelt biológia és kémai érettségure tanulni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 17:38
1/7 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Nyilván 100%-os eredményre törekedvén többet kell készülni, ellenben ha elegendő neked a 45% is a plusz pontok miatt, akkor jóval kevesebb is elegendő. Milyen szinten vagy jelenleg, milyen jegyeid vannak? Hányadikos vagy, mennyi van még vissza az érettségiig?
Kicsit adhatnál több infót...
2/7 A kérdező kommentje:
Orvosira készülök szóval 85%+&ot szeretnêk. 11.es leszek, 4.5 az àtlagom, bioszból 4es voltam, nem sokat foglalkoztam vele mert most döntöttem el h orvosira akarok menni, kêmiából is 4es
2022. júl. 30. 18:03
3/7 A kérdező kommentje:
Eléggé gyenge az alap mert nem sokat foglalkoztam a tt-s tárgyakkal
2022. júl. 30. 18:04
4/7 anonim válasza:
Én azt mondom kémiából dupla annyit készülj mint bioszra.
Napi másfél óra tanulással 93%-os lett a bioszom.
Kémiára napi három óra tanulással is csak 71%.
Az jóval nehezebb.
Amúgy tudod ellenőrizni milyen szinten vagy, ha kitöltesz egy-egy emelt érettségit.
5/7 anonim válasza:
A tanulásra fordított időtartamon kívül legalább (ha nem jobban) számít a tanulás intenzitása!
7/7 anonim válasza:
Napi 32 órát tanultam kémiára és megbuktam. Napi -3 órát tanultam bioszra és 143%-os lett. Mindenki vonja le a következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!