Gólyatábor kihagyása?
Őszinte leszek, nagyon aggódom az egyetem miatt. Hamarosan le kell adni a jelentkezést gólyatáborba, amibe szinte biztos vagyok, hogy nem szeretnék menni. Több ok miatt, amit nem szeretnék részletezni. Attól tartok, hogy majd mindenki idegenkedni fog tőlem, lenéznek majd, stb. Nem lesznek barátaim, nem lesz senki akivel majd megtalálom a közös hangot. Van ilyen tapasztalata valakinek aki nem volt, hogy mennyire nehéz így beilleszkedni? Tudom, nagyon gyerekesnek tűnik a kérdés, de dolgozom azon magamba hogy kicsit több önbizalmam legyen. :)
20/L
Unokanővérem speciel egy szaktársával sem találkozott a gólyatáborban. :D
Engem amúgy rábeszéltek a gólyatáborra így családon belül, maga a gólyatábor semleges, inkább a nem felé hajlottam a napi soook győzködés hatása előtt. Szóval végülis menni (aug22-szept2 közti időpont amúgy:)) fogok nehezen ismerkedős, zárkózott ember létemre. Szóval, ha valaki hozzám hasonlót megnyugtatna, hogy legalább online ismer valakit a gólyatábor előtt, akkor nyugodtan írhat privátot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!