Mit tegyek ha túl gyorsan aktiváltam a félévemet? (Beiratkozási lap hiányzó adatok)
Először is: nyugodj meg, attól megnyugszol :)
Ettől még biztosan elkezdheted a tanulmányaidat, de lehet, hogy lesz néhány plusz köröd. Valószínűleg lesz itt olyan ELTE-s, aki elmondja, pontosan mit kell tenned, de érdemes a facebook-on regisztrálni a szak/évfolyam csoportjába, ott biztosan segítenek.
Az olyan adatokat, mint a TAJ-szám és társai csak az adminisztrátorok tudják módosítani, ők viszont bármikor (ez teljesen standard eljárás, ha lejár a személyid, akkor az újnak más lesz a száma, simán rögzítik). Nem te vagy az első, aki így járt, úgyhogy nyugi, megoldják.
Ahhoz viszont szokj hozzá, hogy ne kattintgass ész nélkül, olvasd el alaposan azokat az információkat, amiket az egyetem küld!
Én is pont ugyanezt tettem :D
Írtam a tanulmányi hivatalnak, akik azt válaszolták nincs semmi probléma, beiratkozásra már a feltöltött adatokkal szereplő beiratkozási lapot vigyem és minden oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!