Gimisek! Nektek mennyi szabadidőtök van sulin kívül tanév közben?
Figyelt kérdés
Ma reggel kérdezte meg tőlem szerényen a 14 éves öcsém hogy mennyi szabadideje lenne zongorát tanulni mert be lett neki ígérve hogy majd tanulhat. Én meg sajna nem tudok válaszolni mert szakgimibe jártam.
Köszi a válaszokat!
2022. júl. 22. 09:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem bőven lesz elég ideje csak jó ossza be az idejét nem annyira kemény a gimi (legalábbis ahova én járok). Majdnem ugyanannyi tanulok mint általános iskolában napi 1-2 órát ritkán 3 at max havi 1x
2/5 segitseg válasza:
Hát szokták mondani, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, de mondjuk ezt kollégistaként meg tudom cáfolni, mert nekem így annyira nincs sok időm, sőt, szinte semennyire sincs, de talán ha nem kollégista, akkor bőven lehet rá esély, hogy tud majd tanulni sulin kívül esetleg hétvégén is, bár az első éven amúgysincs olyan sok órája az embernek, úgyhogy még most tud, utána meg megtanul az idejével gazdálkodni (legalábbis én ezt tapasztaltam és sok sikert neki:3)
3/5 anonim válasza:
Mindenki mondta nekem anno, hogy milyen kemény lesz a gimi, meg nem lesz semmire időm. Hát, ez egyáltalán nem igaz. Ugyanannyi időm van, mint általánosban. Bár ehhez hozzá tartozik, hogy én nem nagyon szoktam tanulni, itthon legalábbis (ettől függetlenül a jegyeim jók, nem annak a rovására megy). És emellett bőven van időm zongorázni. Simán bele kell, hogy férjen.
4/5 anonim válasza:
Ha szeretne zongorát tanulni nyugodtan kezdje el lesz rá ideje. Én személy szerint 6 osztályosba járok, heti 6szor 2 órás edzésre járok és középmezőnyben simán bennt van a tanulmányi átlagom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!