Mit olvassak ebben a tanévben? 12/l szeretem a Fantasykat, de a természet feletti lényekről szólókat nem nagyon (de bármi izgi story jöhet) HP 1-méretűket 3 nap alatt, , kivégzem". HP 4,1 hét
Hát mondanám, hogy a tűz és jég dala sorozat, de nem tudom, hogy mennyire neked való. :D
Olvasd el a viskót, szerintem tetszeni fog.
Heló!
Bartimaeus-trilógia, Darren Shan vámpír könyvek, A hobbit. Mindegyik angyon jó könyv.
Valami komolyabbat, szép irodalmat. Láthatóan nem okoz sok örömet egy könyv, ha ilyen megszállottan akarsz a végükre jutni.
Itt nézelődj: mek.oszk.hu
- aktuális kötelező olvasmány
-Tea Stilton: Fantázia birodalmának hercegnői - sorozat (bár nem tudom, mennyire tetszene, engem még 16 évesen is lekötött, bájos gyerekfantasy)
- Narnia krónikái - sorozat ( én 12 évesen olvastam, nagyon tetszett, nem tudom mennyire tetszene, de szerintem te egy részt egy nap alatt kivégeznél
- Neveletlen hercegnő naplója - sorozat (gondolom a filmet láttad, viszont a könyvsorozat teljesen más, sokkal jobb. )
Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha lesz ötletem, írok még.
Szia :)
Percy Jakson sorozat
Olimposz hősei
Hex Hall
Jók és rosszak iskolája
Leiner Laura könyvei, azonbelül az én kedvenceim a Bábel, a Bexi sorozat és az Szjg (ezek nem fantasyk)
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!