Diploma borítólap cseréje hol lehetséges?
nem rég diplomáztam le épp az egyik rokonomnak akartam megmutatni a diplomámat de elestem vele és sajnos kettétörtem a diplomám borítóját. A benne lévö papir ami igazolja a végzettségemet szerencsére nem sérült csak behajolt de azt ki tudtam vasalni szoval nem lett baja a hivatalos okmánynak de amibe belegöngyölte az egyetem az ketté tört.
Az a kérdésem, hogy melyik nyomdában lehet újat csináltatni, ismertek-e olyat ami ezzel foglalkozik? Csak egy egyszerű kemény fedeles borítólapra lenne szükségem amibe bele tudom tenni az A/4-es oklevelemet, és rá van írva hogy oklevél. Kb olyan borítólap kellene mint a szakdolgozatomnak csak nyilván nem olyan vastag mert nem 1000 oldalas regényt akarok benne tárolni hanem 1 darab lapot. Azért lenne fontos ha megyek állásra jelentkezni mégse csak úgy odahányjam az oklevelet hanem be legyen borítva mint pl a nyelvvizsga meg minden ilyen nívósabb dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!