Segíts mert jövőre megyek koliba Szegedre és már van egy Duna hosszú listám hogy majd mire lehet szükségem de azért küldenétek valami hasznosat hogy mit vigyek magammal?!?
Eleinte szerintem nem kell túlgondolni. Azokat a cuccaidat vidd le, amik nélkülözhetetlenek, illetve aminek a szállításához segítség kell. Ha valamire még szükséged van, azt később is el tudod majd vinni a koliba, ha hazamész.
A legfontosabbak a ruhák, a konyhai cuccok (evőeszközök, tányér, pohár, konyharuha, mosogatószer + szivacs), tisztálkodó szerek, tanszerek (füzetek, laptop, stb). Én vittem egy kislámpát is, ilyen IKEÁs csiptetőset, amit tudtam az asztalnál és az ágyhoz csiptetve is használni. Fontos még a hosszabbító, a töltők, esetleg takarításhoz egy rongy, szivacs és domestos.
Beköltözéskor, ha kocsival mentek és van segítség felcipelni a cuccokat még érdemes vinni pár karton ásványvizet, hogy ne egyedül kelljen majd cipelned a boltból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!