Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy rezsiárak...

Lehetséges, hogy rezsiárak miatt az iskolák kénytelenek lesznek távoktatásra átállni?

Figyelt kérdés

Ugyanis a rezsiárak már most az egekben vannak, valószínűleg csak még magasabbak lesznek a villany-és gázárak. Ezek a szarok pedig rengeteg villanyt és gázt fogyasztanak, így az állam számára különösen megterhelő az iskolák rezsijének kifizetése.

Emiatt akár csődbe is kerülhet az ország, persze ez már csak nagyon végső eset.

Lehetséges, hogy az iskolákban távoktatás lesz újból, hogy így ne legyen nagyon megterhelő a büdzsének?

2022. júl. 18. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

"Először is ne tessék tegezni míg meg nem kérdezte.(ezt úgy hívják hogy illetlenség)"

Interneten ez a norma.

".Magának is tisztelnie kéne a korosabb korosztályt is ha tetszik ha nem!!!!"

Mindenkit illene tisztelnie mindenkinek, de nem a korra miatt.

".Én csak M1-et és TV2-t"

Meglátszik.

"ott hangzik el az igazság"

🤣🤣🤣

"!A Fidesz nem hibás semmiben!A gazember Gyurcsány a hibás meg az egész ellenzék!"

Troll.

2022. aug. 12. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne tessék nevető fejeket tenni,ebbe nincs semmi röhögséges!!!Én végig tisztelettel szóltam Önhöz!

Ne is civakodjunk ilyen apróságokon,jómagam a FIDESZ-t szeretem,önök meg sajnos nem.De ezen ne vesszünk össze.

Minden jót kívánok Önnek,jó egészséget!

Ui.: A troll megjegyzését nem teljesen értem.

2022. aug. 12. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

#12 Kedves Marika Néni

szóval ön szereti azt ha Magyarország elesett az EU-s támogatásoktól mert a Fidesz lenyúlta a támogatást? Nem fog tudni fűteni mert nincs KATA és kamu gázmegállapodást kötöttek az oroszokkal?

Üres államkassza, szar orvosi és oktatási rendszer gyenge valuta az országban az utak is szarak az ÁFA nálunk a legmagasabb az összes adóval együtt.

Tisztelettel Anonimusz

2022. aug. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!