Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék programozás...

Mit csinálhatnék programozás helyett?

Figyelt kérdés

Annyira unalmas, monoton, szär az egész, hogy nekem ehhez nincs türelmem.

Értem, nem nehéz, de egyszerűen hányingerem van az egésztől.

Jó vagyok matekból, és fizikából is... de ettől hányingerem van már komolyan.

2022. júl. 15. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor folyamatokat, logikai rendszereket találj ki.
2022. júl. 15. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit tanulsz?

Az IT -ban nem csak programozni lehet.

2022. júl. 15. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is tanultam programozàst, utáltam és soha nem is értettem.

Én az egész IT szakot hagytam a fenébe, elvégeztem ugyan, de nem érdekel.

Neked kell tudni, hogy akarod-e az informatikát, vagy nem. Infón belül nem csak programozás van, van weblapkészítés, hálózatismeret, stb. Gondold át más érdekelne-e, ha nem akkor válts teljesen másra.

2022. júl. 15. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem hasznos lenne megadni, hogy milyen szinten tanulsz, mert ezen ismeret hiányában nem biztos, hogy lehet jó és hasznos választ adni.

Különben, ha még tegyük fel középiskolába jársz és legfeljebb 10. osztályos voltál ez évben, még szerintem válthatsz olyan irányba, hogy mérnöknek, matematikusnak, fizikusnak, stb. menj, ha képes vagy ezekre és jobban szereted, jobban illik hozzá. Ha későbbi évfolyamban voltál középiskolában, akkor nem tudom pontosan, de ha megy a matek, fizika jól a megfelelő színvonalon, gondolom még mindig válthatsz. Ha végeztél, de még nem jártál egyetemre, már jársz, vagy már jártál, arra nem tudok választ adni, mert ahhoz talán több információ kéne, de akkor sem biztos, hogy én tudnék jó tanácsot adni.

2022. júl. 16. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!