A diakhiteltol szoktak postan kuldeni barmit?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 09:34
2/7 anonim válasza:
Ha van diákhitel direkt fiókod, alapból oda jön minden, ha nincs akkor postán. Két dolgot kivéve, ha nem fizetsz a fizetési felszólítás, illetve ha visszafizetted, a szerződés megszűnéséről az értesítés postán jön.
3/7 anonim válasza:
2, a lányomnak van fiókja, tudom, mert én fizetem a törlesztést bankkártyával.
De évente jön egyenleg postán. Azt is postán küldték ki, mikor el kellett kezdeni fizetni.
4/7 anonim válasza:
Van fiókom, ennek ellenére a leveleket rendszeresen küldik a szüleimhez.
5/7 A kérdező kommentje:
Pl. miket kuldenek?
2022. júl. 12. 08:19
6/7 anonim válasza:
Év eleje környékén küldenek egy éves összesítőt (mennyit vettél fel, hogy állsz a törlesztéssel, stb). Illetve én DH pluszt vettem fel, amit csak egy év után kell törleszteni. Erről szintén küldtek levelet, mikor el kellett kezdeni a befizetést.
7/7 A kérdező kommentje:
Felvetel utan kuldenek valamit? Van valami olyan, amit, ha nem kapok meg, baj?
2022. júl. 12. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!