Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen egy vizsga nehezebb...

Egyetemen egy vizsga nehezebb lesz az emelt érettséginél?

Figyelt kérdés
Földrajz szak konkrétan. Földrajzból tettem emeltet, de úgy konkrétan sokat nem készültem rá, talán 1 hónapot, de 65%-ra elegendő volt. Nem dicsekedés akar lenni, félreértés ne essék. Inkább csak viszonyításképp érdekel, hogy az emelt szintű érettségi jelent-e bármit, mennyivel lesznek nehezebbek a vizsgák?
2022. júl. 7. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tantárgytól függ. Van, amelyik elég bitang, de sok gagyi is van. Összességében más feeling, mint egy érettségi. Személy szerint én jobban szeretem, ha lehet ilyet mondani, mert hiába több az anyag esetlegesen, kisebb időtartamot ölel fel és jobban is érdekel a téma általában (jobban van hozzá affinitásom).
2022. júl. 7. 19:03
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Laikusan én is úgy érzem, hogy abból a szempontból könnyebb dolgom lesz talán, hogy ott már nem kell majd a költők életéről tanulnom.
2022. júl. 7. 19:10
 13/16 A kérdező kommentje:
8. Ez a kritériumdolgozat vajon mindenhol egységes? Mert a PTE-n nem találok erről infót, csak az ELTE-n.
2022. júl. 8. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, azt hiszem, akkor nem lesz. Mikor én kezdtem, csak az ELTE-n volt, vidéki ismerősök azt mondták, nekik csak simán beírták, hogy megvan és kész. Nálunk szigorúbban vettek mindent.
2022. júl. 8. 16:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a kritériumdolgozat hasonlít az emelt érettségire?
2022. júl. 8. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Régen volt, matekból és helyismeretből kellett írni.
2022. júl. 8. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!