Okj műköröm építő tanfolyam van online érettségi nélkül? 11 osztály meg van nekem de nem tudom elég lesz e hozzá?
Érettségi nem tudom, kell-e hozzá, de online tutira nem fogod végig csinálni. Ez nagyon gyakorlatias szakma, muszáj többször is gyakorlati órán részt venni, csinálni a körmöket, látni hogyan néz ez ki a valóságban. Online legfeljebb az elméleti részeket tudod megcsinálni, ha van erre lehetőség valahol.
Ez egy opció pl: [link]
itt nem ír érettségit.
Éhen fogsz dögleni vele!
Ezt pénzes pasik csajai csinálják, meg prostik, alibi melónak.
Nem hiszem, hogy éhen döglene egyébként.
Az benne a poén, hogy tényleg jól keresnek még a legundorítóbb, legbutább KATA-s műkörmösök is, tehetség nélkül ha megvan a vevőkörük.
Nézz utána google-ben! Minden képzésnél le van írva, hogy mi kell hozzá.
Szerintem meg lehet belőle élni, ha jó helyet találsz. Nálunk az Árkádban egész nap tele vannak a körmösök.
Ha egyébként nem jönne össze, akkor vendéglátói szakképzéseket tudsz végezni 10 osztállyal. (cukrász, szakács, pincér) Ezek ingyenes képzések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!