Gyakorlat csoportokra osztva?
Sziasztok!
Egy héten 3 gyakszim van, de ebből kettőnél 3 csoportra van osztva. Hol lehet azt megnézni ETR-en, vagy ha ott nem akkor hol lehet megtudakolni, hogy melyik csoportba osztottak? Lehet hülye kérdés, de szobatársaim se vágják :)) (mondjuk ők más szakra járnak)
Am elsős TTk-s vagyok Pécsett.
Előre is köszi!
aham. az a probléma, hogy 9-kor nyit a to, de az első gyakszi 8kor van. hát nemtudom. ak lehet bemék 8ra, és megkérdem a tanárt, hogy hova vagyok osztva.
de előbb kérdeztem, pár haverom szerint az ETRben is meg lehet nézni, a kurzusaim alatt bmelyik tantárgyra kattintva. "oktató/időpont:" viszont itt nekem csak az oktató nevét írja ki lol.
az órarendem meg nem jelenik meg egyáltalán. az karom honlapjáról tudom csak nézni.
Nekem eleve ugy jelenik meg az orarendben, hogy melyik terembe vagyok beosztva, szerintem neked is.
Vagy a kurzusinfoban megnezed a nevsort.
ELTE-TTK(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!