Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kidobjátok érettségi után...

Kidobjátok érettségi után vagy év végén a füzeteiteket?

Figyelt kérdés
És a könyveket hova adjátok le?

2022. jún. 20. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami hasznos megtartom: nyelv könyvek, atlaszok, fő érettsegi targyak könyvei, mert a gyerekemnek meg jól jöhet, vagy a nyelv könyvek nyelvvizsgához. Minden más mehet a szelektivbe/papírgyűktésre.
2022. jún. 20. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami tök feleslegeseket mindig kidobtam, csak a matekot és a kémiát tartottam meg.
2022. jún. 20. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy húgom, szóval majd neki jó lesz pár év múlva
2022. jún. 20. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 éve picit könnyebb volt, mert mindenki könyvtári könyvet kapott, így év végén vissza kellett adni.

A füzeteim még megvannak. Sok üres oldala van még, így jó jegyzetelni itthon.

2022. jún. 21. 05:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A könyveket eddig nem kérték vissza, ami aktuális (vagyis ami még előző évről kell, azokat megtartom, a többit egy nagy szatyorba vagy zsákba teszem, ki szoktam vinni a limlomok közé. Van egy nagyobb méretű füzetem, amibe az idei infó érettségire a tételeket írtam, de abban a füzetben van a kresz meg az elsősegély, és a műszaki ellenőrzés, mikor még csináltam a jogsit. Ezeket nem dobom ki, sem a többi füzetet, amiben órákon dolgozunk ki tételeket, utána másnak biztos jól jön.
2022. jún. 22. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Könyvtárból kölcsönöztem a tankönyveimet, így hála az égnek azokra már nincs gondom. A legtöbb füzetemtől pedig könnyes búcsút vettem, egyedül a biosz és kémia füzeteket tartottam meg, hátha jól jönnek még.
2022. jún. 23. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek tartogatni? Ha tovább tanulsz, túlhaladott tudás lesz hamar, ha meg nem, akkor meg sose fogod elővenni. Ha mégis 1-2-x év után tovább tanulnál, akkor meg nem a saját füzeteidből fogsz felkészülni, hanem tankönyvből, faladatgyűjteményből, tanárral.
2022. jún. 26. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem dobtam ki őket, hála az égnek a középiskolai matek könyvek jól jöttek, amikor 12 év után mentem egyetemre. Az a tudás nem igazán tud "túlhaladni".

Egyébként meg a könyveket add el, amíg lehet, vagy add le egy szelektív hulladékgyűjtőnél.

2022. júl. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!