Tájékoztató értekezletre kötelező elmenni? (ismétlő érettségizek)
Figyelt kérdés
Középszinten egy tárgyból érettségizek. A szóbelim időpontja adott, június 23., viszont hétfőn van a tájékoztató. Külsősként kötelező a részvétel?2022. jún. 19. 03:03
1/10 anonim válasza:
Ha nem mész el, hogyan tájékozódsz? Rólad van szó, a vizsgád sikeréről.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, talán lehet jobb elmenni. De külsősként megyek szóbelizni, annak az időpontja meg adott, jún 23. 9:00 órás kezdet.
2022. jún. 19. 03:46
3/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz kellemetlen meglepetést magadnak, mindenképp elmész.
Ráadásul ezzel azt is bizonyítod, hogy komolyan veszed a vizsgát és fontos neked.
4/10 anonim válasza:
Ha nem mész el akkor a területileg illetékes kormányhivatal postán eljuttatja neked a dokumentumot.
5/10 A kérdező kommentje:
3. Akkor elmegyek. Ki tudja, lehet holnap kerülök sorra. Ez is benne lehet a pakliban végülis.
2022. jún. 19. 20:06
6/10 anonim válasza:
Aki ennyire nem ér rá, minek jelentkezik érettségire?...
7/10 anonim válasza:
Mi az, hogy ennyire nem ér rá? Én például munka mellett csináltam az érettségit. 1 nap szabi volt az írásbeli, 1 nap szabi a szóbeli. Sajnos a tájékoztató értekezletre nem akartam plusz egy napot elpazarolni, főleg annak tudatában, hogy ha nem jelensz meg, másnap postázzák. Ért emiatt bármilyen hátrány? Nem...
8/10 anonim válasza:
Elég egyértelmű, hogy nála nem ilyesmiről van szó, ha attól tette függővé, hogy elmenjen-e vagy nem, hogy itt milyen választ kap...
9/10 anonim válasza:
Semmi hátrány nem fog érni. Én se mentem el rá,de még a bizonyítvány osztásra sem.
Átvettem pár nap múlva egy aláírásért cserében az adott iskolában a bizonyítványom. (Szintemelőt tettem).
Viszont akik köpködnek emiatt: Vannak helyzetek amikor nem tudsz elmenni.. Például munkahely miatt. Oda telefonálsz elmondod a problémát,és megoldják...
10/10 A kérdező kommentje:
Végülis elmentem. De sok értelme tényleg nem volt.
2022. jún. 21. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!