Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint ez jó...

Véleményetek szerint ez jó érettségi eredménynek számít?

Figyelt kérdés

Most kaptam kézhez az érettségi bizonyítványt, szobelikkel együtt így néz ki:

Magyar nyelv-közép-78%-jó (4)

Matematika-emelt-81%-jeles (5)

Történelem-közép-72%-jó (4)

Angol nyelv-közép-99%-jeles (5)

Fizika-emelt-94%-jeles (5)

Tudom, hogy első sorban magamnak kell megfelelnem, szerintem jó lett, mondjuk nagyon sokat tanultam főleg a szobelikre, bár a magyarom lehetett volna ötös, de nem számít és a pontszamaim így is megvannak valószínűleg (432ot számoltam, és tavaly 340 volt a ponthatar a szakra ahova szeretnék menni) az evvegim egyébként jó lett, négyes-ötös

Csak azt szeretnem hogy pl szerintetek ez jó? Vagy esetleg sorstrasaim, nektek hogy sikerült?

Mérnökire szeretnék menni, BME az első cél, de Győrbe is beadtam illetve Miskolcra de maradnék Pesten ha lehetséges, bár ha majdnem 100 ponttal több pontom van biztosra vehetem hogy bent vagyok, ugye?

2022. jún. 18. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Ja és igen biztosra veheted, hogy felvesznek.
2022. jún. 18. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
A matek emelt lehetett volna jobb is, de a fizika az igencsak szemrevaló.
2022. jún. 18. 20:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, szeretném még folytatni csak ez a fakt ez kb semmit nem ért és inkább leadtam☹️ angolbol van egy b2es komplex nyelvvizsgam meg egy c1et is csináltam meg szeptemberben, így az megy de szeretnék meg egy nyelvet megtanulni ilyen szintre.

Köszönöm nektek a válaszokat, aranyosak vagytok:)

Hat, hogy őszinte legyek azt hittem a fizikát rontottam el nagyon és a matek lett jobb 😂 teljesen meglepődtem. A szobeliken majdnem max pontot kaptam mindkettőre, így az nem volt osztó tényező már 😅

2022. jún. 18. 20:57
 14/17 A kérdező kommentje:

A fakt után nem fejeztem be, hogy utána rajottem nem is tudnék francia matek fakttal hova jelentkezni csak kb közgazdászra oda meg nem akartam ezért néztem a mérnöki képzéseket és ez nagyon megtetszett nekem, amúgy is miota vezetek (2 eve) azóta imadom az autókat, a közlekedést meg az onvezeto autók is nagyon érdekelnek így gondoltam beprobalkozok egy fizika fakttal és szerencsére nem volt annyira nehéz az idei emelt:)

Valaki esetleg aki még idén érettségizett? Nektek h ment?

2022. jún. 18. 20:59
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Ügyi vagy, elveszlek feleségül😘
2022. jún. 18. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden tekintetben gyönyörű teljesítmény, le a kalappal, különösen az a fizika emelt nagyon szép, egy év felkészüléssel. :) Sok sikert a további tanulmányaidhoz!
2022. jún. 21. 20:12
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen☺️

Neked is!

2022. jún. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!