Nagyon égő hogy az osztály egy egy szál fehér rózsát a női tanároknak, férfi tanároknak egy egy üveg bort vettek az "osztálytársak"? Érettséginél ez nagy szégyen?
Azért fura, hogy a női tanárok „értéktelenebb” ajándékot kapnak, de hát na. Elvileg a szándék a lényeg, de azért ott is van egy határ, ami alá nem megyünk le.
Férfiakat szokás alkohollal megajándékozni, ebben nincs semmi kivetnivaló. A női tanároknak jellemzően édességet illik adni, mondjuk egy doboz bonbont.
Az pedig, hogy ki honnan jön, és ezt te szánakozva felveted (mintha te Erzsébet királyné udvaronca lennél, vagy valami), sokkal „égőbb”. Egyébként hajléktalanoknak nem szokás a kezükbe bort nyomni, nem tudom, hogy ezt a marhaságot honnan szedted. Hogy a gyerekek virágot adnak az óvónéninek, annak van valóságalapja, de ettől még az nem válik gyerekessé. Én erre azt szoktam mondani, hogy a gyerekek is vesznek levegőt, akkor innentől kezdve a légzés gyerekessé válik, felnőttként pedig ciki? Naugye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!