Akiszusz1977 kérdése:
A fiamat felvették sport technikumba foci szakon.Most is leigazolt focista. Belecsúsztak a térdébe oldalról. Részleges keresztszalag szakadás két helyen, ödéma az MR eredménye. Volt ilyen helyzetben valaki? Hogy volt a sulival és a csapattal ezután?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódunk, hogy mi lesz ezután.A házidoki próbálja intézni, hogy megoperálják Pesten a SOTE-ban, mert sehol nem vállalják.2022. jún. 15. 09:59
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ennyi volt a karrierjének.
12/15 anonim válasza:
Kérdező!
#10-es hozzászóláson felül oktatási szempontból vannak fejlemények? Maradhatott futball szakon vagy átment másik szakra vagy elbukta a jelentkezét?
13/15 anonim válasza:
Áprilisban szenvedtem kereszt- és oldalszalag szakadást. A szalagpótlásra majd július 17-én kerül sor. Az eddig eltelt bő 2,5 hónap nagyon rossz volt. Nekem pl az ad erőt, hogy februárban átigazoltam egy új csapathoz, akik a sérülésem ellenére nem léptek vissza, pedig a szerződés csak mától érvényes.
14/15 A kérdező kommentje:
A nyelvi szakon maradt. Nem az igazi a lába. Nem a szalaszakadása volt a legnagyobb gond. A C porc vgig volt szakadva. Csak hobbi foci lehet, de egy hónapja mikor táborban játszottak és összerúgtak ( nem nagyon), nagy reccsenést hallott, és egy 1-2 napig nagyon fájt neki.Nem foci tábor volt persze.Nem szólt róla, csak utólag.
2023. aug. 16. 04:59
15/15 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező! (#14): Írtam Önnek privátot. Remélem, hogy megtisztel a válaszával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!