Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákok akik egyetem mellett...

Diákok akik egyetem mellett dolgoztok, ti hogy oldjátok meg párhuzamosan a kettőt?

Figyelt kérdés
Az érdekelne konkrétan, hogy sacc per kábé mennyit kerestek havonta, mekkora kiadásaitok vannak és hány napit dolgoztok? Tervezek szeptembertől egyetem mellett is melózni de egyszerűen nem tudom hogyan szervezzem, hogy tudjak annyit keresni hogy kifizessek egy albérleti szobát.

2022. jún. 13. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Én a bsc végén és a teljes msc alatt dolgoztam, szoftverfejlesztést home office-ból, heti 20 órát, tehát 2 és fél napot átlagosan, kb. nettó 300 ezret kerestem így havonta. Előadásokra nem jártam, amúgy se jártam volna mondjuk, helyette dolgoztam.
2022. jún. 13. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg alig van napközben tárgyam, szóval könnyedén működik a 30 óra, mikor engedélyezik a home office-t, gyakran a 40 is, mert tudok órán is dolgozni.

Anno, mikor több órám volt, igyekeztem úgy felvenni a tárgyaimat, hogy beférjenek heti 3 napra vagy legalább legyen pár teljesen szabad délutánom vagy délelőttöm, amiben ott tudok lenni melózni minimum 4 órát egyhuzamban.

De volt olyan is, hogy csutkára tele volt az órarendem a 8-17-es sávban minden nap... Hát akkor nem tudtam mit csinálni, csak alkalmi munkát vállaltam, hol hétvégére, hol egy-egy éjszakára. Meg nyáron igyekeztem magam megszedni, hogy őszre legyen pénzem, amit beoszthatok a félévben.

Szerintem nem baj, ha az első 1-2 évben nem tudsz dolgozni annyit. Általában az első 2-3 félév elég zsúfolt szokott lenni. Érdemes felvenni ilyenkor későbbi féléves tárgyakat és letolni az elején a nagyját, hogy később kicsit jobban ritkuljon az órarended a vége felé . :)

2022. jún. 13. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is megfordult már az a kérdés, hogy milyen munkát tudnék elvállalni a tanulmányaim alatt. Ráadásul ez úgy kérdés nálam, hogy estire megyek. 3 műszakba tudnék elmenni gyárakba robotolni, más lehetőséget félek, hogy nem találok.
2022. jún. 15. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is szeptembertől megyek dolgozni, már ki van nézve a hely is. Szerencsére elég lazák a beosztással kapcsolatban, legyen meg a szerződésben foglalt havi 80 óra meg legyen elvégezve a munka, egyébként én osztom be, hogy mikor megyek és mikor nem.

Egyetemen egyéni tanrendet kérek mivel másodévesként még sok órám van.

Viszont én ezzel 100-120 ezer forintot keresek meg csak, ami nekem tökéletes, mert kollégiumban lakok vidéken, otthonról is támogatnak, szóval csak zsebpénz, de albérletre édeskevés.

2022. jún. 19. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!