Ha nem huzatnak velem érettségi szóbelin póttételt, akkor átmentem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 11:38
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy igen. Legalábbis, ha meg lett írásbelin annyi pontod, hogy elég legyen szóbelin a 12%.
2/5 A kérdező kommentje:
60-70% lettek az írásbeliim , szóval van hova rontani, csak szóbelire nem igazán tanultam, úgy érzem jól sikerült, de majd csak akkor tudok megnyugodni ha mar a kezemben lesz a bizi:D
2022. jún. 13. 14:12
3/5 anonim válasza:
Te akkor voltál már közép szóbelizni? Én csak csütörtökön megyek. Hogy sikerültek, van valami tipped? Irodalmon a szöveggyűjteményben tényleg van pár infó az írókról is?
4/5 anonim válasza:
Én ma voltam és ha nem mondják hogy húzz pótot, akkor átmentél. Előttem egy csajszi volt aki nem ment át, neki kellett is húznia pótot magyarból.
Utolsó válaszoló, én Berzsenyit húztam pl és róla a születétesi és halálozási dátumát tudtam kinézni, de a tanárok ezekre nem igazán kíváncsiak
5/5 A kérdező kommentje:
Én Adyt Léda kötetet húztam, nem igazán tudtam róla semmit, verseit átolvastam szöveggyűjteményben, a többit improztam, ennek ellenére nem lett vészes. Sajnos csak versek évszámai vannak a könyvben több info nincs nagyon. Törin atlaszt kaptam, bár ipari forradalmat húztam szóval nem nagyon kellett használom.
2022. jún. 13. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!