Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minden írásbelim 2-es lett,...

Minden írásbelim 2-es lett, vajon átmegyek szóbelin?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg az eredményeim, és majdnem minden tantárgyból 2 est tudtam összehozni...

Mivel dolgozom, tanulni is csak egy fél órát tudok napi szinten (nem sokat tudok még a tételekből)...

Nagyon parázol hogy elhasalok a szóbelin... Átengednek vajon?

2022. jún. 1. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a tételeket valamennyire, akkor átfogsz menni. Vagy ha csak a tételek egy részét tudod, akkor ha szerencséd van és pont jót húzol, akkor igen. Mondjuk az a fél óra napi szinten elég kevés, jó lenne mindenképp találni rá időt arra, hogy többet tudj tanulni. Nulla tudással nem fognak átengedni, de szerintem az érettségis tételek nem nagy cuccok, de attól még azt sem tanulja meg az ember 10 perc alatt, azért valamennyi idő arra is kell.
2022. jún. 1. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez tőled is és a vizsgáztatótól is függ.

Értsd: mennyire vagy felkészült és mennyire segítőkész a vizsgáztató.

2022. jún. 1. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!