Buktál már meg egyetemi vizsgán?
Kérlek ne írj kötekedő, bántó, nem megfelelő választ!
(Kérem mindenki jelölje az ilyen válaszokat "nem hasznosnak", illetve jelentse a moderátorok felé! Köszönöm! Thank you!)
Csatlakozom! Volt olyan is, hogy annyira nem érdekelt az adott tárgy, hogy csak kamuztam, úgy találtam magam termen kívül, csak pislogtam.
Volt egy híresen nehéz tárgyunk, a polgári perrendtartás. Dolgoztam ügyvédi irodában, magoltam a hülye Pp-t és mindig egy bizonyos professzorhoz kerültem, aki sportot űzött abból, hogy 50 perces-1 órás közel tökéletes felelések után is megbuktasson mindenkit. Harmadik tárgyfelvétel, ötödik vizsgaalkalom (igen, ha számolod csúsztam is vele) szigorlaton. Az előttem felelő két hallgatót 50 perc után ki is vágta. Már épp rohadtul éhes voltam, melegem volt, de menni kellett a csatába. Odaültem én, kihúztam a tételeket, persze addigra tökéletesen tudtam már oda-vissza. Vettem a nagy levegőt, erre berontott egy másik tanár - a professzor munkatársa - és kihívta a teremből. A bizottság másik tagja meg lefeleltetett. :D 20 percig tartott, nagyon jó fej volt, végül ötössel zártam ezt az undorító tárgyat.
Egy vizsgám volt amire nem mentem ki, az lett volna abban a vizsgaidőszakban az utolsó, de teljesen kiégtem. Ez így "nem jelent meg" szóval nem buktam meg, de el se kezdtem rá készülni.
A másik az volt, hogy szóbelin bestresszeltem, elsírtam magam, minden bajom volt. A tanár jó fej volt és azt mondta jöjjek jövő héten, nem ír be semmit. Mivel tudta, hogy nekem még a 4-es se jó, mert ki buzgómócsing vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!