Egyszeri pályakezdési juttatás első szakma szerzése után mikor küldik ki?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 60 napon belül utaljak de azokat kérdezem akik már kaptak, nekik mennyi idő volt? Megvárják a 60 napot vagy előbb ki küldik?2022. máj. 23. 11:09
31/47 anonim válasza:
Googlebe írd be "NSZFH elérhetőség" kiadja a telefonszámot. Én is őket hivtam tavaly.
32/47 anonim válasza:
Sziasztok valaki tud valamit erről? Június 13.-án vizsgáztam június 19. Kaptam meg a bizonyítványt
Mikorra várható így az átutalás ?
33/47 Lackoo2 válasza:
Sziasztok 2024 Ben valaki megkapta már?
35/47 anonim válasza:
Sziasztok lehet tudni mikor fog megérkezni már a pénz? Vagy esetleg azt hogy tavaly mikor jött meg? Hívtam őket azt mondtak augusztus vége de pontosabban dátumot nem mondtak
36/47 anonim válasza:
Nézve az elmúlt évek tendenciáját, nagy eséllyel aug. 23-án fogják küldeni, de nyilván nem szentírás, lehet utolsó hét lesz belőle.
37/47 anonim válasza:
Június 30tol 60 napon belül utalják!!! Nem számít mikor volt a vizsga.. tehát bizzunk a kövi hétben
38/47 Robi1530 válasza:
Sziasztok
Én előző hónapban írtam a felnőttképzési hivatalnak. Annyit írtak vissza hogy június 30tól számolják a 60 napot, mert az a vizsgaidőszak vége. És "megnyugtatás jeligével" írták hogy a tavalyi évhez hasonló dátummal fognak idén is utalni, illetve az utalás mindig teljes héten történik. Jövőhéten kb kedden szerdán telik le a 60 nap, így az már nem teljes hét, bízzunk abban hogy most pénteken utalnak majd.
39/47 Betti90 válasza:
Tavaly elvileg agu.21 vagy agu.23 kapták reménykedjünk
40/47 Robi1530 válasza:
Sziasztok megint. Nekem most érkezett pont az utalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!