Egyszeri pályakezdési juttatás első szakma szerzése után mikor küldik ki?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 60 napon belül utaljak de azokat kérdezem akik már kaptak, nekik mennyi idő volt? Megvárják a 60 napot vagy előbb ki küldik?2022. máj. 23. 11:09
21/47 anonim válasza:
#20-as Szia! Én tavaly május végén vizsgáztam, június első két hetében kaptam kézhez a bizonyítványt, és augusztus közepén utalták legnagyobb meglepetésemre az összeget.
22/47 anonim válasza:
Akkor ha jól számoltam 60 napon kívül kaptad meg?
23/47 A kérdező kommentje:
Tavaly augusztus 23- ÁN utaltak
2023. jún. 18. 21:20
24/47 anonim válasza:
És mikor kaptad meg a bizonyítványt?elnezest ha zavarlak csak érdeklődők hogy mikorra várhatom.
25/47 A kérdező kommentje:
Majus 18-ÁN
2023. jún. 20. 01:11
26/47 anonim válasza:
Tavaly közületek is volt olyan, akinek a juttatások fülnél nem volt írva semmi, de megkapta a juttatást?
27/47 Denes_Peter válasza:
Amikor én kézhez vettem a bizonyítványomat (június18) akkor azt mondta az iskola igazgatója a beszédében hogy a vizsgaidőszak végétől ami júni30, onnantól számított 60 nap, de azt is hozzátette hogy szerinte ez augusztus utolsó hetében fog megtörténni.
28/47 anonim válasza:
És neked a Kréta mutatta rendesen?vagy esetleg hibát,0ft,eltűnt az adatok,Ilyeneket irt?
29/47 anonim válasza:
Most beszéltem az NSZFH-val június 30-tól számított 60 nap. Tehát legkésőbb augusztus 30.-ig meg fogják küldeni annak,aki megfelel a feltételeknek.
30/47 Fhlaszlo válasza:
sziasztok van itt olyan aki október 10-kén vizsgázott mint én és meg e kapta pénzt mert lassan 1 holnapja lejárt a 60 nap de a pénz még sehol valaki tud valami elérhetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!