Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen papírok szükségesek,...

Milyen papírok szükségesek, hogy felvegyenek a Miskolci Egyetem Kollégiumába?

Figyelt kérdés

Ebben az évben jelentkeztem a Miskolci Egyetemre és szeretnék majd kollégista lenni. Úgy hallottam,hogy ehhez elég sok papírt kell beszerezni, szóval ebben szeretném a segítségét kérni azoknak,akiknek már van tapasztalatuk.

Előre is köszönöm!

2022. máj. 7. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
HÖK-ös ismerős kell, az a legfontosabb.
2022. máj. 7. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcon sok kolis hely van, egy lelket nem ismertem ott és felvettek. Nyilván ha Mályiból akarnál koliba jönni ahhoz kell protekció.

Szükség van egy hatósági lakcím igazolásra, amin rajta van, hogy hol laktok és hányan. Kell a szüleid jövedelemigazolása (ha vállalkozók akkor NAV papír), a nagyszüleid nyugdíjának összegét igazoló papír (pl. bankszámlakivonat, nyilván csak akkor, ha egy háztartásban éltek), ha van közoktatásban tanuló, veletek élő testvéred akkor neki az iskolalátogatásija.

Ezek a leggyakoribbak, ha elváltak a szüleid azt is igazolni kell, ha tartós beteg vagy arra is jár pont, vagy árva, családfenntartó, stb stb

Tehát minden, ami a családod anyagi helyzetét befolyásolja.

Neten fent van a pályázati tájékoztató egyébként, meg ha megnyílik a pályázati felület ott is látod, hogy milyen típusú igazolások vannak.

Melyik szakra jössz és honnan?

2022. máj. 15. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Debrecenből és vegyészmérnök szakra.

2022. máj. 17. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg az E/5-ös koliba kerülsz, ott vannak az MFK-s meg MAK-s hallgatók többnyire. De azért nem 100%, ahol hely lesz.

Az jó koli amúgy, közel van a nagy parkoló meg a nagy előadók is.

2022. máj. 17. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. máj. 20. 15:10
 6/7 anonim válasza:

Szia, ha vegyészmérnök hallgató vagy, akkor nagy valószínűséggel az E/3as kollégiumban fogsz lakni, ott vannak a MAKos hallgatók. Az MFKsok valóban az E/5ösben laknak.

Ha felvesznek szerintem jól fogod ott magad érezni, jó a társaság, vannak jó bulik is. És a felsőbbévesek is segítőkészek :)

A tanároktól sem kell félned, a többségük rendes :)

2022. jún. 7. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Irtam neked üzenetet!
2022. jún. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!