Corvinus kollégiumba jelentkezéshez milyen papírok szükségesek? Gólyáknak
Figyelt kérdés
Légyszi segítsen valaki!
Úgy tudom, hogy a szülők jövedelem igazolása kell, amit a munkahelyen kell kérni.
Ezen kívül még mi?
Találtam egy tájékoztatót, de ebben azt írják, hogy víz/gáz számla, stb. is kellenek, de nekem ez furcsa.
Aki tavaly jelentkezett, vagy most fog légyszi pontosan mondja el, hogy zajlik ez.
Köszönöm.
2019. júl. 25. 11:59
1/2 anonim válasza:
Van egy teljesen hivatalos és részletes tájékoztatás a honlapjukon, nyilván ez a hivtalos. De mivel neked furcsa, hát kit érdekel, hogy ez az előírás, inkább megkérdezed azokat, akik itt azt mondanak, amit akarnak...
2/2 anonim válasza:
Jól láttad, kellenek a lakcímkártyák illetve egy nyilatkozat az egy háztartásban élőkről, munkáltatói jövedelemigazolás az elmúlt 3 hónap átlagjövedelméről, kell NAVos jövedelemigazolás is a 2018-as évről, illetve víz-, villany-, gázszámla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!