Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tud ajánlani valaki egy olyan...

Tud ajánlani valaki egy olyan képzést ami hamar elvégezhető max fél év és keresett is?

Figyelt kérdés

Egyetem mellett szeretnék egy olyan munkát amiből teljesen egyedül tudom fenntartani magam, nagyon fontos lenne mivel nem szeretnék a szüleimtől függeni egyáltalán.

A legjobb lenne ha otthonról is végezhető szakma lenne de nem kritérium, a matek nem az erősségem ezért az olyan szakmák nem jöhetnek szóba sajnos. Előre is köszönöm a segítséget!

2022. máj. 4. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
par eve nezegettem ezeket a kepzeseket, ami barmit is ert az min 8 honap volt. rengeteg cnc kepzes volt, par programozos, szakacs. ami rovid volt az a bolti elado de azt meg felesleges elvegezni
2022. máj. 4. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor melyek azok amik megérik egyetem mellett és nem gond mellette dolgozni is benne?
2022. máj. 4. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
programozas
2022. máj. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!