Melyik könnyebben elvégezhető szak a gépészmérnök vagy a matematikus?
Figyelt kérdés
Tudom egyik sem könnyű, matematikus szakon vagyok, néha nagyon megszenvedem, de szeretem. Csak érdekelne mi a véleményetek szerintetek melyik nehezebb? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni?2022. ápr. 7. 16:22
1/3 anonim válasza:
Szerintem kevés ember van, aki mindkét szakot ismeri és így első kézből, személyes tapasztalatot tudna írni. Én is matematikus szakon vagyok, a szüleim vegyészmérnökök, sok ismerősük gépészmérnök. Amennyire a beszámolókból számomra lejött, alapvetően hasonlóan nehéz lehet egy mérnöki és egy matematikus szakot elvégezni. Az elhelyezkedés tekintetében egyik szakkal sem várható probléma szerintem, de nyilván ez függ az aktuális helyzettől, a gazdaság állapotától, meg az egyéni elképzelésektől-rugalmasságtól is.
2/3 anonim válasza:
Matek szakos vagyok, szerintem ennél nincs könnyebb szak. Van közeli gépész ismerősöm, neki nehezebb a dolga, néha látom mit tanul.
Elhelyezkedés meg változó, vagyis csak a matekosról tudok, de nekem nincs problémám ezen a téren, gyakran keresnek. A gépész ismerősömnek sincs ilyen gondja, ő sem végzett még.
3/3 anonim válasza:
Kedves 2-es, ez beállítottság kérdése 😀 Én gépészmérnök vagyok, de sokkal könnyebb volt a suli gépészetes része, mint a matek 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!