0 tudással, atlasszal hány pontosra lehet megírni minimum a közép töri hosszú esszét?
Figyelt kérdés
El vagyok veszte teljesen. Segítsetek :c2022. máj. 3. 21:29
2/9 anonim válasza:
Minimum 0 pontosra. Inkább az a kérdés, hogy max mennyire? Mi számít nulla tudásnak?
4/9 anonim válasza:
#3 idézem: "nem csináltunk semmit 4 évig"
(akkor volt viszonylag friss ez a szöveg amikor én érettségiztem, ezzel viccelődtünk)
5/9 anonim válasza:
Az atlasztban rohadt sok minden benne van. Tengernyi időd lesz, nézd át előtte az atlaszt, hogy mennyi minden van benne. Térképek tele infóval (kicsi betűk). A végén évszámok.
Egyébként tök logikus, meg adja magát, feleletválasztós tesztek, meg abc, karikázás, választ ki.
Az esszé is ilyen, ha a megadott forrásokat kifejted, összefoglalod, már fél siker.
Szerintem hármasra bőven meg lehet írni, akár jobbra is, ha tudod használni az atlaszt, és tudsz egy kicsit gondolkodni.
6/9 anonim válasza:
Ugyanez a kérdésem de az egész történelemre vonatkozik, nem csak az esszére
8/9 anonim válasza:
Én szinte az atlaszt másoltam ki a Tatárjárásnál, a főbb évszámot, helyszínt azért odaírtam, s lám, így is 24 pontos lett a 33-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!