Van valami tippetek minimum 70% os emelt kémia érettségi eléréséhez?
Sziasztok, idén érettségizek kémiából. 2 éve tanulom a tárgyat, de egyszerűen borzalmas a faktos tanárunk. Szerintetek van esély felkészülni májusig ?
( Most 40-50% os érettségi feladatlapokat irok általában:( de volt már amikor 68% is volt)
Van valami tippetek?
Köszönöm:)
Szóbelihez nézd meg a kísérletes videókat youtube-on, minden héten legalább négy vagy öt új kísérletet és ismételd.
Én a mozaikos könyvekből tanultam, a reakciókat és a képleteket mindig írd ki, mert könnyebben megjegyzed. Ha unatkozol, akkor csak írogasd fel őket magadnak, hogy mennyire emlékszel vissza. Ez egyben játék is.
A feladatokat meg szintén folyamatosan oldogasd.
Szerintem más titka nincs ennek. Az írásbeli a számítások miatt kicsit nehezebb lehet, de ha begyakorlod, akkor nem lesz gond. A szóbeli része meg piece of cake, szerintem a legegyszerűbb az összes szóbeli közül.
Ne stresszelj rá, kezeld lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!