Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tömegiszonyt hogy kell ballagá...

Tömegiszonyt hogy kell ballagáson leküzdeni?

Figyelt kérdés
Szombaton lesz a ballagásom de rengetegen ballagunk és nekem borzasztó tömegiszonyom van. Ma volt a főpróba, ofő szólt hogy üljek le mert fehér vagyok mint a fal, szédültem nagyon, alig kaptam levegőt és csengett a fülem.

2022. ápr. 27. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Komoly válasz: pszichológus, ez máskor is problémát fog neked okozni, jó lenne kis terápia

komolytalan válasz: alkohol.

2022. ápr. 27. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Enni és inni kell előtte sokat és főleg cukrosat. Kérd meg az ofőt, hogy hadd vigyél magaddal egy félliteres vizet és csokit és ha érzed, hogy nem vagy jól, egyél és igyál.
2022. ápr. 27. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ti szép sorban fogtok menni, sűrűn egymás sarkára lépve. A tömeg oldalt lesz, ne törődj vele.
2022. ápr. 27. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket akkor előtte teleeszem magam cukrossal és iszogatok, talán így jobb lesz.
2022. ápr. 27. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt is lehet, hogy újra és újra összeveted a valóságot azzal, amit érzel. Tehát: érzés: jaj, tömeg vs. valóság: itt állok, körülöttem emberek, de nincs veszélyhelyzet.

érzés: jaj menekülni kéne, túl sok ez nekem vs. valóság: kicsit sokan vagyunk, de már csak húsz percet tart az egész és vége van, meg ilyeneket. Hogy vesd össze, amit érzel, azzal, ami igazából történik. Kicsit szembesítsd az érzéseidet azzal, ami valójában van.

Vagy ahelyett, hogy a magad érzéseivel foglalkoznál, figyeld meg a többieket: vajon Károly mit érez most, jé, milyen szép az inge/ferdén áll a nyakkendője. Vagy figyeld azt, aki tetszik. Vagy mondd el a melletted állónak, hogy kicsit tömegiszonyod van, tehát ez ne legyen egy titok, hanem tedd ki az asztalra. 1# voltam.

2022. ápr. 28. 09:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg jó ötlet.
2022. ápr. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!