Egy minimum 3 oldalas dolgozatot kell írnom a kommunikációval kapcsolatban bármiről. Vki tud olyan témákat ajánlani, amikhez találni bőven anyagot, és ki lehet fejteni?
Bocs, ha rosszul ertelmezem a kerdes.(:
Szerintem a nonverbkomm. egy ilyen tema. Abbol osszelehet hozni a 3 oldalt minimum.
Az elso oldal a komm.lenyege, alapfogalmak- egyfajta bevezetes. Masodik oldal a nonverbkomm. lenyege, mi a fontos- geszutosok, mimika szerepe, test/tavolsagtartas es ezeket mondjuk kulturankent, nepenkent lebontani. Az, ami nalunk x-et jelent, az a vilag masik tajan y-t.Ezzel mar ugy 3 oldalnal jarhatsz.
A vegen en kepelemzest raknek bele, kb. ket kepet, amin szemlelteted a leirtakat.
Fu, na az meg egy erdekes tema!
De abbol, szerintem, nem lehet annyi forrast talalni, en pedig inkabb a forrasanyag mennyiseget tartottam szemelott.(:
Vagy vegyithetned a kettot, a farkasgyerekek nonverbalis kommunikacioja, hogy mennyiben tanult, azaz fugg a kornyezettol, kulturatol es mennyiben osztonos.
Sok sikert, es kitartast a temavalasztashoz!(:
Szia!
Nekünk érettségin tétel volt a testbeszéd, gesztikuláció, nem nyelvi jelek. :D Szerintem érdekes téma és össze is tudsz hozni belőle nagyon sokat. Leírhatod, hogy milyen a csodálkozó ember arca, szeme, szemöldökvonala, testtartása. Milyen kéztartások vannak, mit jelent az, ha látod valakinek a hüvelykujját és mit jelent, ha nem. :D
Ha választanom kellene, biztos ezt választanám.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!