Mit kell tudni a 45%-os emelt biológia érettségihez?
Mi az, amiket mindenféleképpen nézzek még át?
(Nem ezzel kapcsolatban tanulok tovább, de azért szeretnék egy négyest elérni belőle)
1. Úgy tudom csak 47%-tól négyes, 45 még hármas. (A 45%-os határ a +50 pontnál van.)
2. Mivel az írásbeli feladatsor tartalma elvileg lefedi a teljes tananyagot, azt írhatnám, a tananyag 45% (47)-át kell tudni.
Azonban a gyakorlatban a feladatok megoszlása elég random (volt már több növényes feladat és alig ember - és fordítva is), ezért felelősséggel ennyit írhatok: nem tudom.
Hogy ezt akkor miért írtam le? Mert aki mást ír, az tippel - és lehet, hogy totál jóhiszeműen, de félrevezet!
Mire alapozom? Többször megoldottam az összes érettségit 2005 óta - és ezt tanítom.
3. A szóbelin az a két tételrész (A és B) bármiről szólhat. (Az A tételcímek ellenére is!) Tehát itt még nagyobb a véletlen szerepe.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!