Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Le fogok tudni úgy érettségizn...

Le fogok tudni úgy érettségizni bioszból ha a gimis témakörökből a biokémia meg a genetika kimarad?

Figyelt kérdés

Ezt a kettőt nem értem. Előbbit még be is tudom nagy nehezen magolni, de gyakorlati rész egyáltalán nem megy. Genetikát meg nem lehet magolni, az full gyakorlat az egész, azt se tudom mi fán terem.

Addig megy a biosz amíg élőlényeket tanulmányozunk. Pl. Állatok, növények vagy az ember.

Amikor már a kémia is megjelenik illetve amikor már nem elég csak megtanulni hanem meg is kell érteni akkor már gondok vannak.

Persze a biokémiából is van amit megértek, de amikor bejön a sok ilyen lánculat meg olyan lánculat, ATP, mRNS, meg a sok f**zság akkor már elvérzek.

Így le fogok tudni érettségizni bioszból? Nem opció a magán tanár mert se kedvem se pénzem nincs hozzá. Na meg ha valamit nem tudok egyszerűen megtanulni és észre veszem, hogy sokadik olvasásra se marad a fejembe akkor nem szoktam erőltetni.

Az sem opció, hogy válasszak mást helyette mert egészségügyi OKJ-ra megyek tovább ahol hasznos ha bioszból érettségiztem, ráadásul ha utána rá akarom építeni egyetemet akkor az kelleni fog.

2020. szept. 20. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát bizony le kell ülni seggelni és megérteni. Sokkal több időt tölteni vele, mert nagyon sok a biokémiás feladat az érettségiben. Én sem szerettem, ezért tanórán kívül dolgoztam rajta. Ajánlom a műszaki kiadós tankönyveket, van belőle biokémiás is, nagyon szépen magyaráz.
2020. szept. 20. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Genetikát miért nem érted? Annak fuss neki még egyszer az elejétől kezdve. A legelejétől.
2020. szept. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!