Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki emeltezik idén töriből?

Ki emeltezik idén töriből?

Figyelt kérdés

Hogy álltok vele, illetve hogy álltok hozzá?

Beszélgessünk kicsit sorstársaim!

Jöhetnek gyorstalpaló tippek vagy kérdéseitek is feltehetetik itt!

2022. ápr. 24. 13:53
 1/1 anonim válasza:
Valószínűleg nem nagy segítség, de a tesóm.. Ő nagyon tudatosan készül rá, már hónapokkal ezelőtt tételeket dolgozott ki, annyira bele tudott mélyülni, hogy hozzá se lehetett szólni. Bevallom nem tudom, mi az ő módszere, de szoktunk így családi körben töris témákról beszélni és azt látom, hogy nagyon összeszedetten előtudja adni. Én évekkel ezelőtt csupán közép szinten érettségiztem és sajnos nagyon sok tudás kikopott, szóval ezért is szeretek vele beszélgetni, mert mindig tud érdekességet mondani. Egyébként sok sikert kívánok, pihenj sokat a napokban, még ha nagy is az izgalom :)
2022. ápr. 28. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!